Монтесори 6 во 1 Сложувалка
Монтесори 6 во 1 Сложувалка
Монтесори 6 во 1 Сложувалка
Монтесори 6 во 1 Сложувалка
Монтесори 6 во 1 Сложувалка
Монтесори 6 во 1 Сложувалка
Монтесори 6 во 1 Сложувалка
Монтесори 6 во 1 Сложувалка

Монтесори 6 во 1 Сложувалка

K7-11197

Регуларна цена 950 ден
/
Со вклучено ДДВ - Достава се пресметува при наплата.

 • Оваа сложувалка е дел од Монтесори методот на образование, кој е базиран на идејата дека децата учат најдобро преку искуството и интеракцијата со материјалите околу нив. Овој производ е дизајниран да ги подобри способностите на децата во разбирање на алгоритмите, математичкиот концепт кој е важен во образованието на детето
 • Вклучува повеќе активности и тоа:
  • ловење на рипчиња со стапче кое има магнет на врвката
  • сложување на броеви
  • сложување на форми
  • сложување на букви
  • сложување на животни 
  • броење

Преку овие активности децата може да ги препознаваат, именуваат и разликуваат боевите, буквите, боите, геометриските форми и животните, како и  да ја развиваат координацијата око- рака, можат да научат да бројат, а тоа да биде на забавен начин низ игра

 • Монтесори сложувалката е направена од квалитетни дрвени материјали и е безбедна за употреба од децата.
 • Производот е со димензии од 20см x 20см x 3см.
 • Наменета за деца од 2+ годишна возраст

 • Muppetkids.com ги нуди следните можности за плаќање:
 1. Плаќање на врата.
 2.  Плаќање со платежните картички VISA, MasterCard и Maestro од било која банка во Р. Македонија преку CaSys International картичниот систем.Со избирањето на оваа опција привремено ве пренасочуваме до безбедносниот сервер на банката, каде ќе ја направите трансакцијата.
  Податоците од вашата картичка не ги гледаме, само од банката добиваме нотификација дека средствата се резервирани, а истите ги наплаќаме откога ќе ја потврдиме нарачката.
 • Доставата на проиводите чини 150ден и истата се врши на цела територија на Република Северна Македонија секој работен ден. Пред да се достави пратката доставувачот е должен да Ве исконтактира на дадениот телефон за да Ве извести за доставата и да се договорите за времето и местото.
 • Времето на достава е 2-4 работни денови. Доставата на производите кои не се на залиха е 2-6 седмици. Производите кои не се на залиха се посебно означени, Ве молиме контактирајте нė за да добиете попрецизна естимација на времетраењето на доставата за ваквите прозводи
 • Доставата на производите е бесплатна за нарачки во вредност над 1500 денари. Ова не важи за производите во Мебел категорија.
 • Доколку при купување сте одбрале "Плати на врата" како начин на плаќње, истото се прави во готово при прием на пратката.
 • Секој производ купен од нашата веб страна Muppetkids.com може да биде заменет во рок од 7 денови од денот на приемот на пратката.
 • Производот кој се враќа мора да биде во истата состојба како кога го примивте, односно во неговото оригинално пакување, не користен или носен, со оригинални етикети. Во спротивно истиот нема да може да се врати.
 • Штом пратката пристигне кај нас и се утврди дека вратениот производ не бил употребуван, не е оштетен, сочуван е неговиот изглед, употребни својства и фабрички етикети, се врши рефундирање на средствата на вашата трансакциска сметка
 • За да замените производ Ве молиме претходно контактирајте нѐ на kontakt@muppetkids.com или на телефонските броеви 079230500, 076504954
 • Доколку производот е оштетен при транспорт,  е пристигнат со фабричка грешка или сте добиле погрешен производ, Muppetkids.com ги превзема трошоците за враќање или замена на производот. Штом го добиеме назад прозиводот ќе бидете известени дали Вашата рекламација е прифатена.
 • Доколку се врши замена, во предвид се зема моменталната вредност на производот кој се враќа.
 •  Можна е замена за друг производ или поголема/помала величина од истиот, доколку производот не одговара во величината.
 • Во случај на враќање на роба или поврат на средства на купувач кој претходно платил со платежна картичка, а без оглед на причината за враќање, Muppet Kids  има обврска враќањето на средства да го изврши исклучиво преку VISA, EC/MC и Maestro, што значи дека банката на барање на продавачот ќе изврши поврат на средствата на сметката на корисникот на картичката.

 

 

 

Производи кои може да ви се допаднат


Последни прегледани производи