За нас

Muppet Kids е онлајн продавница зо долгогодшно искуство во продажба на производи за бебиња и деца до 12 годишна возраст.

Нашата приказна започна во 2009 година кога беше отворена нашата прва продавница "Muppet Babies" во Битола. Од тогаш па до ден денес квалитетот на производите и грижата за клиентите се главните карактеристики на нашиот бренд.

Нашата компанија соработува исклучиво со проверени и докажани производители од домашен и странски пазар.

Внимателно избираме производи кои ќе Ви го олеснат секојдневието и ќе Ви ја зголемат удобноста.

Нашите производи претсавуваат вистинска вредност за цената по која се нудат.

Вашата сатисфакција е наша цел!

ДООЕЛ МАПЕТ КИДС - Битола

ул. Бурса 36

7000 Битола, Северна Македонија

ДДВ Број: 4002021562600

Телефонски број за контакт: +38972217775 ; +38976504954

Teлефонските оператори се достапни во период од Понеделник - Петок 09:00ч. до 17:00ч. 

За време на викенди и празници не работиме. 

Нашата Жиро Сметка:

300060000173954 - Комерцијална Банка