Најчесто поставувани прашања

Како да порачам?
Постапката за купување на производ е следна:
Ги ставате производите за кој што сте заинтересирани во кошничка.
Кога ќе завршите со додавање производи кликате на нарачка.
Во нарачката ги пополнувате вашите податоци (или само се логирате доколку сте повратен муштерија)
Избирате начин на достава и плаќање
и за крај кликате НАРАЧАЈ.
 
Доколку не може да се снајдете, јавете се на 079230500 или пишете ни фејсбук порака или пратете ни маил на info@muppetkids.com и ние ќе ја направиме нарачката за вас.
За ние да ја извршиме порачката во ваше име потребно е следното:
Име и Презиме
Адреса
Телефонски Број
е-маил

Производите за кои сте заинтересирани.

 

Кое е времето на пристигнување на пратката
Времетрањето на испорака е 2-4 работни денови