Дрвена Играчка со Бројки
Дрвена Играчка со Бројки
Дрвена Играчка со Бројки
Дрвена Играчка со Бројки
Дрвена Играчка со Бројки
Дрвена Играчка со Бројки
Дрвена Играчка со Бројки
Дрвена Играчка со Бројки

Дрвена Играчка со Бројки

КЕДУDEF-13692

Регуларна цена 1,250 ден Намалена цена850 ден Заштеди 400 ден
/
Со вклучено ДДВ Достава се пресметува при наплата.

 • Оваа дрвена играчка претставува прекрасен начин за Вашите деца да се запознаат со светот на бројките, математичките форми и да развијат своите интелектуални вештини на забавен и интерактивен начин.

  Играчката вклучува дрвени бројки во различни бои и форми, од 1 до 10, кои можат да се постават и меѓусебно поврзуваат со магнети. Ова им овозможува на децата да ги изучуваат бројките и нивните вредности, да прават математички операции како собирање и одземање, и да креираат разнообразни облици и мозаици.

  Дополнително, играчката вклучува и дрвени математички форми како кругови, квадрати, триаголници и други, кои се исто така опремени со магнети. Децата можат да ги користат овие форми за да создаваат геометриски облици и да ги комбинираат со бројките за да ги развиваат своите математички и геометриски вештини.

  Играта со магнети им дава можност на децата да истражуваат и експериментираат со разни комбинации и конструкции, што ги поттикнува да развиваат својата креативност и логичко размислување.

  Оваа дрвена играчка е изработена од висококвалитетно дрво и безопасни бои, гарантирајќи долготрајна употреба и безбедност за вашите деца. Таа не само претставува забава, туку и нуди образовни предности за развојот на вашите деца, поттикнувајќи ги да се забавуваат и учат истовремено.

 • Muppetkids.com ги нуди следните можности за плаќање:
 1. Плаќање на врата.
 2.  Плаќање со платежните картички VISA, MasterCard и Maestro од било која банка во Р. Македонија преку CaSys International картичниот систем.Со избирањето на оваа опција привремено ве пренасочуваме до безбедносниот сервер на банката, каде ќе ја направите трансакцијата.
  Податоците од вашата картичка не ги гледаме, само од банката добиваме нотификација дека средствата се резервирани, а истите ги наплаќаме откога ќе ја потврдиме нарачката.
 • Доставата на проиводите чини 150ден и истата се врши на цела територија на Република Северна Македонија секој работен ден. Пред да се достави пратката доставувачот е должен да Ве исконтактира на дадениот телефон за да Ве извести за доставата и да се договорите за времето и местото.
 • Времето на достава е 2-4 работни денови. Доставата на производите кои не се на залиха е 2-6 седмици. Производите кои не се на залиха се посебно означени, Ве молиме контактирајте нė за да добиете попрецизна естимација на времетраењето на доставата за ваквите прозводи
 • Доставата на производите е бесплатна за нарачки во вредност над 1500 денари. Ова не важи за производите во Мебел категорија.
 • Доколку при купување сте одбрале "Плати на врата" како начин на плаќње, истото се прави во готово при прием на пратката.
 • Секој производ купен од нашата веб страна Muppetkids.com може да биде заменет во рок од 7 денови од денот на приемот на пратката.
 • Производот кој се враќа мора да биде во истата состојба како кога го примивте, односно во неговото оригинално пакување, не користен или носен, со оригинални етикети. Во спротивно истиот нема да може да се врати.
 • Штом пратката пристигне кај нас и се утврди дека вратениот производ не бил употребуван, не е оштетен, сочуван е неговиот изглед, употребни својства и фабрички етикети, се врши рефундирање на средствата на вашата трансакциска сметка
 • За да замените производ Ве молиме претходно контактирајте нѐ на kontakt@muppetkids.com или на телефонските броеви 079230500, 076504954
 • Доколку производот е оштетен при транспорт,  е пристигнат со фабричка грешка или сте добиле погрешен производ, Muppetkids.com ги превзема трошоците за враќање или замена на производот. Штом го добиеме назад прозиводот ќе бидете известени дали Вашата рекламација е прифатена.
 • Доколку се врши замена, во предвид се зема моменталната вредност на производот кој се враќа.
 •  Можна е замена за друг производ или поголема/помала величина од истиот, доколку производот не одговара во величината.
 • Во случај на враќање на роба или поврат на средства на купувач кој претходно платил со платежна картичка, а без оглед на причината за враќање, Muppet Kids  има обврска враќањето на средства да го изврши исклучиво преку VISA, EC/MC и Maestro, што значи дека банката на барање на продавачот ќе изврши поврат на средствата на сметката на корисникот на картичката.

 

 

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Производи кои може да ви се допаднат


Последни прегледани производи