Дрвена Играчка со Повеќе Активности
Дрвена Играчка со Повеќе Активности
Дрвена Играчка со Повеќе Активности
Дрвена Играчка со Повеќе Активности
Дрвена Играчка со Повеќе Активности
Дрвена Играчка со Повеќе Активности
Дрвена Играчка со Повеќе Активности
Дрвена Играчка со Повеќе Активности

Дрвена Играчка со Повеќе Активности

КИНТDEF-13858

Регуларна цена 1,990 ден Намалена цена1,390 ден Заштеди 600 ден
/
Со вклучено ДДВ Достава се пресметува при наплата.

Оваа креативна дрвена играчка е идеална за развој на јазични и уметнички вештини кај децата. Играчката се состои од дрвена рамка со простор за држање на различни букви и знаци. Секоја буква и знак е направена од висококвалитетно дрво и има разнообразни облици и бои.

Самиот комплет вклучува дрвена рамка која служи како основа за поставување на различни букви и знаци. Секоја буква и знак е изработена од квалитетно дрво и претставува различни бои и облици. Децата можат да ги постават буквите и знаците на рамката за да создаваат разни реченици и пораки. Ова е одличен начин за нив да ги подобрат своите јазични вештини, да учат нови зборови и да вежбаат правописот.

Исто така, во комплетот е вклучена и дрвена табла за цртање. Детето може да користи фломастери за да црта на таблата и да изрази својата уметничка страна. Таблата лесно се брише, овозможувајќи неограничени можности за цртање и изразување.

Оваа дрвена играчка со букви, знаци и табла за цртање со фломастер е одличен начин да се инспирира креативноста и учењето кај децата. Таа ги подобрува нивните јазични и уметнички вештини, а истовремено им обезбедува самиот удоволство од цртање и создавање.

 • Muppetkids.com ги нуди следните можности за плаќање:
 1. Плаќање на врата.
 2.  Плаќање со платежните картички VISA, MasterCard и Maestro од било која банка во Р. Македонија преку CaSys International картичниот систем.Со избирањето на оваа опција привремено ве пренасочуваме до безбедносниот сервер на банката, каде ќе ја направите трансакцијата.
  Податоците од вашата картичка не ги гледаме, само од банката добиваме нотификација дека средствата се резервирани, а истите ги наплаќаме откога ќе ја потврдиме нарачката.
 • Доставата на проиводите чини 150ден и истата се врши на цела територија на Република Северна Македонија секој работен ден. Пред да се достави пратката доставувачот е должен да Ве исконтактира на дадениот телефон за да Ве извести за доставата и да се договорите за времето и местото.
 • Времето на достава е 2-4 работни денови. Доставата на производите кои не се на залиха е 2-6 седмици. Производите кои не се на залиха се посебно означени, Ве молиме контактирајте нė за да добиете попрецизна естимација на времетраењето на доставата за ваквите прозводи
 • Доставата на производите е бесплатна за нарачки во вредност над 1500 денари. Ова не важи за производите во Мебел категорија.
 • Доколку при купување сте одбрале "Плати на врата" како начин на плаќње, истото се прави во готово при прием на пратката.
 • Секој производ купен од нашата веб страна Muppetkids.com може да биде заменет во рок од 7 денови од денот на приемот на пратката.
 • Производот кој се враќа мора да биде во истата состојба како кога го примивте, односно во неговото оригинално пакување, не користен или носен, со оригинални етикети. Во спротивно истиот нема да може да се врати.
 • Штом пратката пристигне кај нас и се утврди дека вратениот производ не бил употребуван, не е оштетен, сочуван е неговиот изглед, употребни својства и фабрички етикети, се врши рефундирање на средствата на вашата трансакциска сметка
 • За да замените производ Ве молиме претходно контактирајте нѐ на kontakt@muppetkids.com или на телефонските броеви 079230500, 076504954
 • Доколку производот е оштетен при транспорт,  е пристигнат со фабричка грешка или сте добиле погрешен производ, Muppetkids.com ги превзема трошоците за враќање или замена на производот. Штом го добиеме назад прозиводот ќе бидете известени дали Вашата рекламација е прифатена.
 • Доколку се врши замена, во предвид се зема моменталната вредност на производот кој се враќа.
 •  Можна е замена за друг производ или поголема/помала величина од истиот, доколку производот не одговара во величината.
 • Во случај на враќање на роба или поврат на средства на купувач кој претходно платил со платежна картичка, а без оглед на причината за враќање, Muppet Kids  има обврска враќањето на средства да го изврши исклучиво преку VISA, EC/MC и Maestro, што значи дека банката на барање на продавачот ќе изврши поврат на средствата на сметката на корисникот на картичката.

 

 

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Производи кои може да ви се допаднат


Последни прегледани производи