Авантуристички Сет за Возење
Авантуристички Сет за Возење
Авантуристички Сет за Возење
Авантуристички Сет за Возење
Авантуристички Сет за Возење
Авантуристички Сет за Возење
Авантуристички Сет за Возење
Авантуристички Сет за Возење

Авантуристички Сет за Возење

K6-10963

Регуларна цена 950 ден Намалена цена 750 ден Заштеди 200 ден
/
Со вклучено ДДВ - Достава се пресметува при наплата.

Овој авантуристички сет за возење претставува детска играчка составена од патеки и возила кои можат да се движат по патеките и им овозможува на децата да  истражуваат со помош на различните делови и додатоци кои ги содржи. Играта е дизајнирана за да го поттикне развојот на моториката и креативноста на децата, истовремено нудејќи им забава и многу возбуда

Играта ги поттикнува децата да ги користат своите рачиња и прстиња за манипулирање со деловите на играта со што ја подобруваат координацијата на движењето
Сетот вклучува патека изработена од различни делови кои можат да се поврзат за да се создаде комплетна сцена. Има: патека, количиња, кран, столб, рампи, семафори и други интересни елементи кои се дел од сообраќајот за кого Вашите деца ќе изразат желба дека сакаат да знаат повеќе!
Лесен е и компактен што е одлична можност да го понесете со Вас каде и да посакате! Димензиите на производот се: 26 x 27 x 20 cm
 • Muppetkids.com ги нуди следните можности за плаќање:
 1. Плаќање на врата.
 2.  Плаќање со платежните картички VISA, MasterCard и Maestro од било која банка во Р. Македонија преку CaSys International картичниот систем.Со избирањето на оваа опција привремено ве пренасочуваме до безбедносниот сервер на банката, каде ќе ја направите трансакцијата.
  Податоците од вашата картичка не ги гледаме, само од банката добиваме нотификација дека средствата се резервирани, а истите ги наплаќаме откога ќе ја потврдиме нарачката.
 • Доставата на проиводите чини 150ден и истата се врши на цела територија на Република Северна Македонија секој работен ден. Пред да се достави пратката доставувачот е должен да Ве исконтактира на дадениот телефон за да Ве извести за доставата и да се договорите за времето и местото.
 • Времето на достава е 2-4 работни денови. Доставата на производите кои не се на залиха е 2-6 седмици. Производите кои не се на залиха се посебно означени, Ве молиме контактирајте нė за да добиете попрецизна естимација на времетраењето на доставата за ваквите прозводи
 • Доставата на производите е бесплатна за нарачки во вредност над 1500 денари. Ова не важи за производите во Мебел категорија.
 • Доколку при купување сте одбрале "Плати на врата" како начин на плаќње, истото се прави во готово при прием на пратката.
 • Секој производ купен од нашата веб страна Muppetkids.com може да биде заменет во рок од 7 денови од денот на приемот на пратката.
 • Производот кој се враќа мора да биде во истата состојба како кога го примивте, односно во неговото оригинално пакување, не користен или носен, со оригинални етикети. Во спротивно истиот нема да може да се врати.
 • Штом пратката пристигне кај нас и се утврди дека вратениот производ не бил употребуван, не е оштетен, сочуван е неговиот изглед, употребни својства и фабрички етикети, се врши рефундирање на средствата на вашата трансакциска сметка
 • За да замените производ Ве молиме претходно контактирајте нѐ на kontakt@muppetkids.com или на телефонските броеви 079230500, 076504954
 • Доколку производот е оштетен при транспорт,  е пристигнат со фабричка грешка или сте добиле погрешен производ, Muppetkids.com ги превзема трошоците за враќање или замена на производот. Штом го добиеме назад прозиводот ќе бидете известени дали Вашата рекламација е прифатена.
 • Доколку се врши замена, во предвид се зема моменталната вредност на производот кој се враќа.
 •  Можна е замена за друг производ или поголема/помала величина од истиот, доколку производот не одговара во величината.
 • Во случај на враќање на роба или поврат на средства на купувач кој претходно платил со платежна картичка, а без оглед на причината за враќање, Muppet Kids  има обврска враќањето на средства да го изврши исклучиво преку VISA, EC/MC и Maestro, што значи дека банката на барање на продавачот ќе изврши поврат на средствата на сметката на корисникот на картичката.

 

 

 


Последни прегледани производи