Друштвена Монтесори Игра Crazy Store
Друштвена Монтесори Игра Crazy Store
Друштвена Монтесори Игра Crazy Store
Друштвена Монтесори Игра Crazy Store
Друштвена Монтесори Игра Crazy Store
Друштвена Монтесори Игра Crazy Store
Друштвена Монтесори Игра Crazy Store
Друштвена Монтесори Игра Crazy Store

Друштвена Монтесори Игра Crazy Store

K6-11194

Регуларна цена 950 ден
/
Со вклучено ДДВ - Достава се пресметува при наплата.

 • Ова е логичко - размислувачка друштвена игра за 2-4 играчи, која вклучува различни картички со сликички од 9 различни храни и пијалоци. Победник е оној кој прв правилно ќе ги подреди слкичките како на картичката која се наоѓа на средината од играта. Кога некој од играчите е готов го притиска ѕвончето, за да означи крај на играта

 • Оваа игра вклучува: 
  • 36 картички на кои се илустрирани 9 различни сликички со храни и пијалоци подредени  во 3*3 редови
  • 36 двострано илустрирани кружни сликички во 4 различни бои, кои се делат на играчите- секој играч различна боја 
  • ѕвонче за означување на почеток и крај на играта


 • Оваа друштвена логичка игра е базирана на Монтесори методот на учење, кој е базиран на идејата дека децата учат најдобро преку искуството и интеракцијата со материјалите околу нив. Одлична игра за развивање на координацијата око - рака, социоемоционалниот развој, како и брзината и логичкото размислување
 • Играчката е направена од квалитетни дрвени материјали и е безбедна за употреба за деца
 • Играта е наменета за деца од 3+ годишна возраст
 • Muppetkids.com ги нуди следните можности за плаќање:
 1. Плаќање на врата.
 2.  Плаќање со платежните картички VISA, MasterCard и Maestro од било која банка во Р. Македонија преку CaSys International картичниот систем.Со избирањето на оваа опција привремено ве пренасочуваме до безбедносниот сервер на банката, каде ќе ја направите трансакцијата.
  Податоците од вашата картичка не ги гледаме, само од банката добиваме нотификација дека средствата се резервирани, а истите ги наплаќаме откога ќе ја потврдиме нарачката.
 • Доставата на проиводите чини 150ден и истата се врши на цела територија на Република Северна Македонија секој работен ден. Пред да се достави пратката доставувачот е должен да Ве исконтактира на дадениот телефон за да Ве извести за доставата и да се договорите за времето и местото.
 • Времето на достава е 2-4 работни денови. Доставата на производите кои не се на залиха е 2-6 седмици. Производите кои не се на залиха се посебно означени, Ве молиме контактирајте нė за да добиете попрецизна естимација на времетраењето на доставата за ваквите прозводи
 • Доставата на производите е бесплатна за нарачки во вредност над 1500 денари. Ова не важи за производите во Мебел категорија.
 • Доколку при купување сте одбрале "Плати на врата" како начин на плаќње, истото се прави во готово при прием на пратката.
 • Секој производ купен од нашата веб страна Muppetkids.com може да биде заменет во рок од 7 денови од денот на приемот на пратката.
 • Производот кој се враќа мора да биде во истата состојба како кога го примивте, односно во неговото оригинално пакување, не користен или носен, со оригинални етикети. Во спротивно истиот нема да може да се врати.
 • Штом пратката пристигне кај нас и се утврди дека вратениот производ не бил употребуван, не е оштетен, сочуван е неговиот изглед, употребни својства и фабрички етикети, се врши рефундирање на средствата на вашата трансакциска сметка
 • За да замените производ Ве молиме претходно контактирајте нѐ на kontakt@muppetkids.com или на телефонските броеви 079230500, 076504954
 • Доколку производот е оштетен при транспорт,  е пристигнат со фабричка грешка или сте добиле погрешен производ, Muppetkids.com ги превзема трошоците за враќање или замена на производот. Штом го добиеме назад прозиводот ќе бидете известени дали Вашата рекламација е прифатена.
 • Доколку се врши замена, во предвид се зема моменталната вредност на производот кој се враќа.
 •  Можна е замена за друг производ или поголема/помала величина од истиот, доколку производот не одговара во величината.
 • Во случај на враќање на роба или поврат на средства на купувач кој претходно платил со платежна картичка, а без оглед на причината за враќање, Muppet Kids  има обврска враќањето на средства да го изврши исклучиво преку VISA, EC/MC и Maestro, што значи дека банката на барање на продавачот ќе изврши поврат на средствата на сметката на корисникот на картичката.

 

 

 

Производи кои може да ви се допаднат


Последни прегледани производи