Монтесори Магична Едукативна Кутија 7/1
Монтесори Магична Едукативна Кутија 7/1
Монтесори Магична Едукативна Кутија 7/1
Монтесори Магична Едукативна Кутија 7/1
Монтесори Магична Едукативна Кутија 7/1
Монтесори Магична Едукативна Кутија 7/1

Монтесори Магична Едукативна Кутија 7/1

K10-11258

Регуларна цена 1,250 ден
/
Со вклучено ДДВ - Достава се пресметува при наплата.

Мултифункционална, едукативна кутија, корисна за развој на креативноста и моторичките вештини на Вашите деца за кои ќе биде вистинска МАГИЈА!  Кутијата овозможува:
 • учење математика
 • хранење на пилето
 • симулации на возење автомобил
 • учење на часовникот
 • учење на животните преку сликички
 • дугмиња кои продуцираат различни тонови вклучувајќи ги и звуците кои ги прават животните
Оваа играчка кај Вашето дете уште од најрана возраст може да развие многу вештини и квалитети така што го поттикнува креативниот потенцијал на детето помагајќи му во пронаоѓање нови начини за решавање проблеми. 

Когнитивните вештини на детето, како што се неговото паметење, способноста за решавање на проблеми и вниманието се од особено значење, а имаат можност да ги развиваат со прекрасната математичка игра која е една од функционалностите на оваа магична кутија


Играчката нуди можност за развивање на емоционални вештини преку кои детето учи и почнува да ги спознава емоциите и успешно да се справува со нив и да пробуди кај детето сочуство и емпатија

Употребувајќи ги своите рачиња и прстиња за совладување на движењата кои се потребни за играње со оваа играчка децата ја подобруваат нивната моторика за правилен раст и развој 


Музичкиот панел и слушањето на различни звуци може да го подобри слухот на детето и да го научи да распознава звуци од неговата околина. Звуците го стимулираат мозокот на детето и допринесуваат истото да го подобри неговиот креативен потенцијал

Има одличен дизајн што овозможува да го носите каде и да посакате

 • Muppetkids.com ги нуди следните можности за плаќање:
 1. Плаќање на врата.
 2.  Плаќање со платежните картички VISA, MasterCard и Maestro од било која банка во Р. Македонија преку CaSys International картичниот систем.Со избирањето на оваа опција привремено ве пренасочуваме до безбедносниот сервер на банката, каде ќе ја направите трансакцијата.
  Податоците од вашата картичка не ги гледаме, само од банката добиваме нотификација дека средствата се резервирани, а истите ги наплаќаме откога ќе ја потврдиме нарачката.
 • Доставата на проиводите чини 150ден и истата се врши на цела територија на Република Северна Македонија секој работен ден. Пред да се достави пратката доставувачот е должен да Ве исконтактира на дадениот телефон за да Ве извести за доставата и да се договорите за времето и местото.
 • Времето на достава е 2-4 работни денови. Доставата на производите кои не се на залиха е 2-6 седмици. Производите кои не се на залиха се посебно означени, Ве молиме контактирајте нė за да добиете попрецизна естимација на времетраењето на доставата за ваквите прозводи
 • Доставата на производите е бесплатна за нарачки во вредност над 1500 денари. Ова не важи за производите во Мебел категорија.
 • Доколку при купување сте одбрале "Плати на врата" како начин на плаќње, истото се прави во готово при прием на пратката.
 • Секој производ купен од нашата веб страна Muppetkids.com може да биде заменет во рок од 7 денови од денот на приемот на пратката.
 • Производот кој се враќа мора да биде во истата состојба како кога го примивте, односно во неговото оригинално пакување, не користен или носен, со оригинални етикети. Во спротивно истиот нема да може да се врати.
 • Штом пратката пристигне кај нас и се утврди дека вратениот производ не бил употребуван, не е оштетен, сочуван е неговиот изглед, употребни својства и фабрички етикети, се врши рефундирање на средствата на вашата трансакциска сметка
 • За да замените производ Ве молиме претходно контактирајте нѐ на kontakt@muppetkids.com или на телефонските броеви 079230500, 076504954
 • Доколку производот е оштетен при транспорт,  е пристигнат со фабричка грешка или сте добиле погрешен производ, Muppetkids.com ги превзема трошоците за враќање или замена на производот. Штом го добиеме назад прозиводот ќе бидете известени дали Вашата рекламација е прифатена.
 • Доколку се врши замена, во предвид се зема моменталната вредност на производот кој се враќа.
 •  Можна е замена за друг производ или поголема/помала величина од истиот, доколку производот не одговара во величината.
 • Во случај на враќање на роба или поврат на средства на купувач кој претходно платил со платежна картичка, а без оглед на причината за враќање, Muppet Kids  има обврска враќањето на средства да го изврши исклучиво преку VISA, EC/MC и Maestro, што значи дека банката на барање на продавачот ќе изврши поврат на средствата на сметката на корисникот на картичката.

 

 

 

Производи кои може да ви се допаднат


Последни прегледани производи